Nadal e la picioarele Simonei Halep: „Este mereu corectă, normală, nu se crede specială şi joacă foarte bine“

Nadal e la picioarele Simonei Halep: „Este mereu corectă, normală, nu se crede specială şi joacă foarte bine“

Simona Halep

Simona Halep este deja un nume consacrat în tenisul mondial, iar acest lucru e recunoscut de toate marile vedete din circuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toni Nadal, unchiul lui Rafael Nadal şi omul care l-a conus pe spanil către marile succese ale carierei lui, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Simonei.

 “Simona este o mare jucătoare, mă bucură să o văd că e mereu corectă. E foarte normală, nu se crede specială şi joacă foarte bine. În ziua de azi există un mare echilibru în tenisul feminin. Nu mai este ca în trecut, când Steffi Graf sau Serena erau la conducere. Simona este una dintre cele mai bune din lume de multă vreme şi sunt sigur că va rămâne acolo sus în continuare”, spune unchiul lui Rafa, întru interviu exvlusiv pentru tiebreak.ro.

 “Simona are un joc bun, multe abilităţi şi o viteză foarte bună. Are toate condiţiile să mai câştige şi alte turnee de Grand Slam. Totul va depinde de dorinţa ei, de cât de mult îşi va dori asta.”, a conchis Toni Nadal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: