Mutu, „uşurat“ de încă un milion de euro!

Mutu, „uşurat“ de încă un milion de euro!

Mutu nu joacă şi adună amendă după amendă

Dacă nu se va transfera la o altă echipă în următoarele zile, Adi Mutu riscă să nu mai ia niciun ban de la Fiorentina cel puţin şase luni.

Nu e zi fără ca presa din Italia să nu dezvăluie noi amănunte privind situaţia delicată prin care trece Adrian Mutu. „Se ştiu care au fost solicitările celor de la Fiorentina în faţa Consiliului arbitral: excluderea din echipă şi de la antrenamente a jucătorului până la sfârşitul anului şi suspendarea integrală a salariului acestuia până în luna iunie", a scris ieri „Gazzetta dello Sport". Ţinând cont de cele două milioane de euro pe care îi încasează anual prin contract, „Briliantul" se vede ameninţat cu încă un milion de euro, sancţiune care ar completa o listă interminabilă de alte amenzi şi penalizări din ultimii ani. E adevărat, multe dintre acestea n-au fost încă plătite de Mutu, aflându-se în diverse stadii procesuale.

Şansa lui: transferul

Pentru a scăpa de tăierea salariului cerută de Fiorentina, singura şansă a românului este să se transfere la o altă echipă până la finalul lunii. Negocierile vor fi intensificate în următoarele zile, când este programată o nouă rundă de discuţii între fraţii Becali şi oficialii clubului italian. 

Amenzile şi penalizările lui Mutu

Mai 2008, Chelsea: 17.173.990 de euro pentru încălcarea clauzelor contractuale, din cauza suspendării pentru consum de cocaină.
Decembrie 2009, Fiorentina: 5.000 de euro pentru o bătaie cu un cetăţean libanez într-un local de lux din Florenţa.
Februarie 2010, Fiorentina: 23.000 de euro - 16.500 de euro pentru o ieşire nocturnă neavizată de club şi 6.500 de euro pentru că a fumat în stadion.
Octombrie 2010, Fiorentina: 16.800 de euro pentru bătaia dată chelnerului albanez.
Octombrie 2010, Fiorentina: 750.000 de euro, reprezentând jumătate din salariul său pe perioada suspendării.
Ianuarie 2010, Fiorentina: 150.000 de euro, pentru că a părăsit fără explicaţii antrenamentul echipei înaintea meciului cu Bologna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: