Mutu speră că va fi la Euro, dar la ora actuală seamănă mai mult cu “Bizonul” decât cu “Briliantul”. Ce spune antrenorul despre situaţia lui Adrian

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu (foto: Indian Super League)
Adrian Mutu (foto: Indian Super League)

Atacantul Adrian Mutu a debutat din postura de rezervă, în echipa Pune City, care a învins, acasă, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia Mumbai City, în prima etapă a Indian Super League.

Mutu, 36 de ani, a intrat în mintul 61 pe teren, în locul turcului Tuncay Şanlî, iar şapte minute mai târziu a pasat pe partea dreaptă la indianul Israil Gurung, care a centrat, dar mingea, uşor deviată de un fundaş al oaspeţilor, l-a depăşit pe portarul Albino Gomes şi a intrat în poartă. Mutu nu a mai jucat de mai bine de un an. Ultima partidă oficială în care a evoluat Mutu a avut loc la 15 septembrie 2014. El a jucat atunci 79 de minute pentru Petrolul, în meciul din deplasare cu Pandurii Târgu-Jiu, scor 1-1, în etapa a VIII-a a Ligii I. Deşi veteranul şi-a exprimat speranţa că va juca la Euro 2016, el a avut câteva kilograme în plus la primul meci, nefiind într-o formă fizică care să-i permită să spere la o convocare. 

“A lipsit de la 10-11 zile de antrenament la începutul pregătirilor. Am luat aceasată decizie, de a nu fi titular în primul meci, în ultimul amical şi am decis să facă antrenamente fizice pentru patru zile. Dacă ar fi jucat în acel amical, nu ar fi făcut aceste antrenamente fizice.  Aceste patru zile şi faptul că nu a jucat în amical l-au făcut să arate mult mai bine din punct de vedere fizic. Era important ca azi să joace măcar 30 de minute pentru a începe să simtă ritmul. A acumulat mult şi este unul dintre pretendenţi pentru primul 11 în meciul de vineri”, a spus David Platt după prestaţia lui Mutu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite