Mutu, replică savuroasă după ce un italian l-a tot făcut „ţigan român“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu tocmai a devenit selecţionerul naţionalei de tineret
Adrian Mutu tocmai a devenit selecţionerul naţionalei de tineret

Adrian Mutu (41 de ani) a fost un fotbalist cu un talent uriaş, dovadă şi faptul că a reuşit să aibă o carieră impresionantă, deşi n-a dus o viaţă extrasportivă exemplară.

În fotbalul mondial, avem jucători care strălucesc pe teren, nu doar pentru că au nişte calităţi tehnico-tactice extraordinare, ci şi pentru că muncesc cu o seriozitate ieşită din comun la antrenamente, zi de zi, atunci când camerele nu sunt pe ei.

În această categorie intră, de exemplu, Cristiano Ronaldo, un fotbalist care, pe unde a trecut, şi-a şocat, efectiv, colegii de echipă prin volumul de muncă pe care îl depune la antrenamente sau în sala de forţă. 

Adrian Mutu, în schimb, a fost un jucător care şi-a driblat atât adversarii pe teren, cât şi munca. A trăit din talent, din şmecherie fotbalistică şi, chiar şi aşa, a avut o carieră impresionantă care însă putea fi şi mai strălucită. 

Mutu a preferat însă să fie un şmecher, atât pe teren, cât şi în afara lui, iar un episod povestit la Digi Sport de Adrian Mihalcea demonstrează acest lucru.

Ce a povestit Adrian Mihalcea?

*Eu am ajuns la Verona, după Mutu. Am câteva povestioare despre el de acolo. Era căpitanul echipei, îl chema Italiano (n.r. - Vincenzo Italiano), şi ne tot şicana: <<Ţigani, români ţigani>>. La care el (n.r. - Mutu) i-a zis: <<Da, eu sunt ţigan, dar rulota mea e Mercedes>>.

CITEŞTE ŞI:

Dezvăluire după 15 ani: Cum şi-a dat seama Mourinho că Mutu a consumat cocaină. Ioan Becali a povestit tot

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite