Mutu pus pe lista de transferuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a fost suspendat nouă luni, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, a fost pus pe lista de transferuri.

"Fiorentina a decis: Adrian Mutu este pe lista de transferuri, chiar dacă internaţionalul român mai are doi ani de contract cu gruparea italiană, până în 2012", a anunţat presa italiană, citând agenţia ANSA

Vestea vine după ce conducerea clubului florentin a anunţat, prin vocea directorului sportiv Pantaleo Corvini, că se va orienta mai mult către Jovetici, chiar şi după încheierea suspendării atacantului român. "Mutu a făcut o mare greşeală. Voi discuta cu antrenorul Prandelli, însă un lucru este sigur: viitorul Fiorentinei se numeşte Stevan Jovetici", a declarat Corvini.

Şi site-ul calciomercato.com a scris, joi, că Adrian Mutu va pleca de la Fiorentina. "Acum s-a sfârşit. Este inutil să ne mai ascundem după deget. Adrian Mutu şi Fiorentina se vor separa. Dacă cineva mai avea dubii, acestea au fost risipite de Pantaleo Corvino, care a spus că viitorul echipei se numeşte Stevan Jovetici. Cu alte cuvinte, la revedere "Il Fenomeno» şi postului său de titular", scrie calciomercato.com.

Lui Mutu i-a fost deja redus salariul cu 50 la sută după ce a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), fiind depistat pozitiv cu sibutramină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite