Mutu, desfiinţat de foşti colegi şi antrenori pentru gluma la adresa lui Piţurcă: cum a comentat selecţionerul gestul infantil al atacantului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu postase această poza pe Facebook, după ce România a pierdut cu Turcia, „înţepându-l“ pe Piţurcă
Mutu postase această poza pe Facebook, după ce România a pierdut cu Turcia, „înţepându-l“ pe Piţurcă

Fotbalistul de 34 de ani şi-a vărsat veninul pe Piţi, postând pe Facebook o caricatură în care chipul lui „Mr. Bean“ l-a înlocuit pe cel al antrenorului naţionalei. În afară de contestatarii tehnicianului, nimeni n-a gustat răutatea celui poreclit, cândva, „Briliantul“.

Fostul căpitan al tricolorilor a pus gaz pe foc după înfrângerea din tur cu Grecia, postând pe Facebook o poză în care chipul lui Piţurcă a fost înlocuit cu cel al lui „Mr. Bean“. Fotografia prelucrată în Photoshop a avut şi un mesaj scris pe ea: „Ne calificăm sigur!“.

Mutu a explicat, ieri, de ce a recurs la un astfel de gest infantil, gustat de contestatarii selecţionerului, însă criticat de mulţi oameni din lumea fotbalului. „Nu am inventat eu caricatura, am primit-o. Mi s-a părut simpatică şi am postat-o. Atât. Nimic mai mult. Bineînţeles însă că sunt alături de echipa naţională. În afară de poza asta, care mi s-a părut simpatică şi menită să destindă atmosfera, că era prea încordată, vorbind serios, chiar cred în şansele naţionalei“, a declarat atacantul lui Ajaccio la Dolce Sport.

„Cu Piţurcă, porţile sunt închise“

Fotbalistul de 34 de ani a recunoscut că nu mai are loc în prima reprezentativă, cât timp Piţurcă va fi pe bancă. 

„Degeaba am sperat eu şi ceilalţi suporteri că voi fi convocat. Decizia a fost luată de mult timp şi n-are legătură cu forma sportivă, iar antrenorul nu vrea să recunoască acest lucru. Porţile naţionalei sunt închise pentru mine cu Victor Piţurcă antrenor, asta e clar. Nu mă retrag de la echipa naţională, vreau să mai joc, dar momentan sunt retras. Cu Piţurcă sunt retras de la naţională. Suporterii au fost mereu lângă mine şi le mulţumesc pentru asta“, a încheiat Mutu.

E josnic ceea ce a făcut Mutu. Când îţi baţi joc de cineva de la distanţă, cu siguranţă, nu e un titlu de glorie. Răzbunarea e arma prostului.  Ladislau Boloni antrenor Al-Khor   Mutu e puţin frustrat că nu a fost lângă noi. E problema lui.  Vlad Chiricheş fundaş România   Vreau să vorbim de meciul cu Grecia. Nu mă intersează ce a făcut Mutu. Victor Piţurcă selecţioner România  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite