Mutu nu ştie nici acum adversarii României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost exclus de la echipa naţională după escapada din San Marino, dar a fost iertat în cele din urmă de Victor Piţurcă şi rechemat la prima reprezentativă.

Acum, singurul său ţel este de-al depăşi pe Gheorghe Hagi în topul all-time al golgheterilor de la echipa naţională. Tocmai de aceea, el nici măcar nu s-a arătat interesat de adversarii pe care îi vom întâlni în preliminariile pentru Mondialul din 2014, chiar dacă tragerea la sorţi a avut loc la sfârşitul lunii iulie.

„A devenit din ce în ce mai greu să le dai echipelor mici câte 4-5 goluri. Mai e până la următoarea campanie, nici nu ştiu echipele cu care am picat în grupa de calificare. Am înţeles că nu sunt foarte puternice. Oricum, atât timp cât joc fotbal la un nivel bun, unul la care să nu mă fac de râs, sunt disponibil şi pentru echipa naţională. Când nu voi mai putea, voi lăsa loc la alţii", a fost declaraţia şocantă a lui Adrian Mutu.

„Tricolorii" fac parte din Grupa D de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, alături de Olanda, Turcia, Estonia, Ungaria şi Andorra. În monentul de faţă, Mutu a înscris de 34 de ori pentru naţională, în timp ce Hagi are 35 de reuşite. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite