Mutu nu exclude revenirea la naţională: "Dacă o să mă simt bine o să vin!" El se pregăteşte deja să devină selecţioner

Mutu nu exclude revenirea la naţională:

Adrian Mutu

Adrian Mutu n-a mai jucat un meci oficial din septembrie 2014, dar acums e pregăteşte cu indienii de la FC Pune City, unde va juca de luna viitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi este demult ieşit din circuit, Mutu se mai gândeşte la echipa naţională şi într-un interviu acordat Dolcesport, nu exclude varianta de a mai juca pentru tricolori, chiar dacă în ianuarie va face 37 de ani. "Eu cu nea Puiu Iordănescu m-am inteles extraordinar de-a lungul timpului, când am colaborat la echipa naţională. E un antrenor foarte bun, o persoană cu o sensibilitate aparte. Chiar m-a sunat anul trecut şi îmi spunea: "Apuca-te să joci, că eu o sa te chem!'.Dar i-am spus că pentru moment, nu. Eu am mai spus, dacă eu consider că am pregătirea necesară şi forma necesară pentru a putea duce un meci la echipa naţională a la Mutu, voi accepta dacă voi fi chemat. Dacă nu, nu are rost, pentru că nu vreau să mă prezint şi în loc să aduc un aport să dăunez echipei naţionale", a declarat Mutu pentru Dolce Sport. El a vorbit şi despre situaţia lui Mirel Rădoi şi a dezvăluit că pe viitor se gândeşte să devină şi el antrenor. "Am fost puţin surprins, dar mp bucur pentru el, sper să facă treaba bună. Are dificultăţi, e normal, nu trebuie să îşi piardă încrederea în el, pentru că aşa se întâmplă atunci când porneşti la un drum nou cu o echipă, probabil cea mai bună echipă din România. Să stea liniştit, să îşi continue treaba, să îşi ia licenţele ca să nu mai aibă ce să spună lumea asta rea, care văd că numai de lucrul ăsta e interesată, în loc să se uite la munca pe care o depune acest băiat. Eu deja studiez, vreau să fiu antrenor, să încep să antrenez. Visez să devin antrenorul echipei naţionale".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: