Mutu n-a dat gol de 11 luni, dar selectează fete pentru clipul lui Snoop Doogy

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Petrolului n-a mai dat un gol de pe 4 mai 2013 şi e mai mult preocupat de cariera artistică decât de cea fotbalistică.

Patru meciuri, zero goluri, 25.000 de euro lunar. Acestea sunt bornele activităţii la Mutu la Petrolul, formaţie care l-a adus în iarnă ca pe o super-vedetă şi care beneficiază de serviciile fotbalistului de 35 de ani, doar la sala de forţă. Mutu s-a accidentat pe 16 martie, în partida cu Astra, din Liga I, şi speră să revină pe gazon măcar pe 16 aprilie, la returul semifinalei de Cupă.
„Aş vrea să joc măcar 20-30 de minute, contra Astrei”, a spus Adrian. În aşteptarea întoarcerii pe gazon, Mutu joacă prin cluburi, până dimineaţa, alături de diverse personaje dubioase, şi mai nou, se ocupă de alegerea fetelor care vor apărea într-un clip al lui Snoop Doog, în care va juca şi el. Fotbalistul ploieştenilor şi-a luat în serios „job-ul” pentru videoclip şi, timp de două zile, a stat non-stop cu regizorul Massimiliano Caroletti, venit special în România pentru a pune la punct detaliile proiectului.
Apare în clipul lui Snoop Doog
Mutu şi Caroletti s-au întâlnit marţi şi miercuri pentru a stabili amănuntele legate de povestea clipului, rolul personajului pe care Adi îl va juca, dar şi pentru a le alege pe fetele care vor dansa în clip. Cei doi au preferat ca locaţie clubul One, din zona Regie, acolo având loc şi castingul pentru tinerele aspirante la postul de figurante în clipul starului de peste Ocean.

image


Fetele au discutat, pe rând, câteva minute cu italianul, apoi, îmbrăcate sumar, au urcat pe scenă şi s-au mişcat lasciv câteva minute, pe ritmuri de hip-hop şi R&B. Momentul special al audiţiei l-a prezentat o dansatoare la bară, care i-a ţinut cu sufletul la gură pe toţi prin prestaţia ei.„Adi va fi personaj principal. În jurul lui se construieşte întreaga poveste”, ne-a dezvăluit regizorul. Mutu n-a participat la această parte a evenimentului, fiind la Ploieşti, unde face recuperare, dar urma să se revadă aseară cu Massimiliano Caroletti, pentru a vedea pozele şi a decide împreună pe ce fete se vor baza.


13 meciuri a jucat Mutu în sezonul 2013-2014, 9 pentru Ajaccio şi 4 pentru Petrolul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite