Mutu l-a provocat pe Budescu cu un gol incredibil: Replica fostului atacant de la Astra, genială VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Mutu si Budescu poartă o luptă de la distanţă, pe reţelele de socializare, fiecare lăudându-se cu goluri marcate din poziţii atipice.

Actualul selectioner al nationalei de tineret a reusit o execuţie fabuloasă în cantonamentul de la Mogoşoaia şi s-a fălit cu ea pe contul personal de Instagram. Adrian Mutu nu doar că a marcat din dreptul colţului dreptunghiului verde, dar se afla şi la aproximativ 10 metri în spatele porţii, practic pe un alt teren de fotbal.

În înregistrarea postată pe reţeaua de socializare, fostul jucător de la Juventus şi Chelsea a ţinut să îi transmită un mesaj lui Constantin Budescu, jucător cu mai multe înregistrări devenite virale datorită golurilor înscrise din locaţii inedite. "Vă spun ceva: Budescu a învăţat de la mine, el ştie!", a spus Mutu

Replica lui Budescu nu a întârziat să apară. Actualul jucător al celor de la Damac FC (Arabia Saudită) a publicat o înregistrare mai veche, de pe vreme când evolua în România, în care trimite minge în poartă cu un şut expediat din tribună.

Golul lui Adrian Mutu

        View this post on Instagram                       A post shared by Adrian Mutu (@adrian10mutu)

Golul lui Constantin Budescu

        View this post on Instagram                       A post shared by BUDESCU CONSTANTIN VALENTIN (@budescu_constantin_valentin10)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite