Mutu, despre convocarea la naţională: Să vedem cine vine selecţioner

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul formaţiei AC Ajaccio, Adrian Mutu, a declarat că prezenţa sa în lotul României pentru partida amicală cu naţionala Argentinei, din luna martie a anului viitor, depinde şi de numele selecţionerului.

"Când e amicalul cu Argentina? A, în martie, nu ştiu dacă voi fi convocat, vom vedea până atunci. Să vedem cine vine selecţioner, ce se întâmplă. Eu am declarat ceva la un anumit moment despre selecţioner şi nu mai continui această telenovelă pentru că nu are rost. Eu pentru prima dată vreau să mă pregătesc bine, trebuie să încep foarte bine, apoi dacă merit să fiu selecţionat doar rezultatele pot decide", a spus Mutu.

Atacantul, care de la începutul anului viitor va evolua la Petrolul Ploieşti, a spus că jucătorii săi preferaţi de la echipa naţională sunt Alexandru Maxim şi Gheorghe Grozav: "Sper ca schimbarea de la conducerea federaţiei să fie benefică fotbalului românesc. Domnul Mircea Sandu a stat atâţia ani, poate că era şi timpul unei schimbări. Cine e mai indicat şi mai bun în această luptă va câştiga. Nu depinde de această schimbare calificarea la un campionat mondial. Ideea este să se formeze o echipă, să vină jucători de mare valoare din spate şi atunci poate ne vom califica. Preferaţii mei de acum sunt Maxim şi Gicu Grozav, care sunt pe postul meu. Maxim văd că merge, să vedem ce face şi Gicu. Dacă nu, îl aştept la Petrolul".

TATA LUI MUTU: ADI, LASĂ-TE!

DEZASTRU FINANCIAR DUPĂ RATAREA CALIFICĂRII LA MONDIAL: CÂŢI BANI A PIERDUT FRF

Adrian Mutu se află de mai mult timp în conflict cu selecţionerul Victor Piţurcă, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost convocat la ultimele meciuri ale naţionalei din prelimnariile Cupei Mondiale din Brazilia. După ratarea calificării la CM 2014, Mutu a spus că Victor Piţurcă ar trebui să plece de conducerea tehnică a echipei naţionale precizând că sunt antrenori buni care îl pot înlocui.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite