Mutu: "Cu Andorra mai bine stau acasă". Fotbalistul lui Ajaccio dezvăluie ce planuri şi-a făcut pentru viitorul apropiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Aflat în conflict cu selecţionerul încă din luna martie, după dubla cu Olanda şi Ungaria, Adrian Mutu a fost sărit de atunci de la toate convocările.

Fotbalistul spune însă că nu a renunţat la gândul de a mai juca pentru echipa naţională, ba mai mult pretinde că ar fi meritat convocarea. " Nimeni nu e bătut în cuie la echipa naţională. Eu uînt încă în activitate, meritam să fiu convocat. La meciurile astea mă doare mai puţin că nu sunt, dar la meciurile alea tari, voiam să fiu. Cu Andorra mai bine stau acasă. Nu vreau să-l depăşesc pe Hagi, la numărul de goluri, cu Andorra.Nu o să îmi fac un meci de retragere, vreau un meci oficial în care să mă retrag. Să fie la Bucureşti, pe Naţional Arena!Vreau să-mi iau la revedere de la fanii care m-au aplaudat şi m-au ţinut în braţe atîţia ani", a spus Mutu la Fanatik Show, de la Etno TV.

"Avem 50% şanse să mergem la baraj. Meciurile noastre le vom câştiga sigur.Nu ştiu însă ce vor face olandezii. Nu vor muri pe teren. Dar sigur nu se vor da bătuţi"

35 de goluri pentru echipa naţională a marcat Adrian Mutu în 77 de partide

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite