Mutare spectaculoasă în motociclismul viteză: Cătălin Cazacu a semnat cu MTS Motorsport EXE Software

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazacu

Aflată la al doilea an de activitate, MTS Motorsport EXE Software are planuri mari pentrusezonul curent, transferându-l recent în rândul piloţilor pe Cătălin Cazacu.

În vârstă de 38 ani, acesta este considerat unul dintre cei mai buni sportivi din motociclismul viteză din România. 

Concret, în cele peste două decenii de experienţă în motorsport, palmaresul lui Cătălin Cazacu numără nu mai puţin de 400 de trofee, cucerite la concursuri naţionale şi internaţionale. În ciuda faptului că vine după o pauză considerabilă, pilotul a demonstrat că este într-o formă propice, reuşind să termine atât antrenamentele oficiale, cât şi prima etapă MotoRC pe podium, la o distanţă mică de primele două locuri.

„Mi-am dorit să facă parte din echipa noastră, încă de acum doi ani, însă atunci Cătălin avea un alt angajament. Pe lângă performanţele lui sportive, Cătălin aduce în boxa noastră şi o experienţă imensă, o linişte binevenită şi un echilibru, pe care doar un sportiv experimentat le poate aduce, fiind o inspiraţie pentru mai tinerii noştri piloţi. Încă din prima zi, în care ni s-a alăturat, şi-a pus amprenta asupra noastră într-un mod foarte bun”, a comentat mutarea Andrei Stamate, Team Managerul MTS Motorsport EXE Software.

„E o mutare grozavă pentru echipă şi vine în sprijinul a ceea ce au comunicat băieţii, la începutul acestui an competiţional: că au planuri mari şi că vor să se depăşească pe ei înşişi. Le urăm mult succes şi ne bucurăm să fim parte din povestea lor”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software, compania care îi susţine pe cei de la MTS Motorsport, încă de la înfiinţare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite