Mulţescu dă înapoi după ce a fost pus la punct de un fost secund al lui Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Mulţescu s-a grăbit să spună că a găsit echipa Petrolului cu mari probleme la pregătirea fizică, însă după ce a fost pus la punct de un secund a lui Răzvan Lucescu a bătut în retragere.

Nicolae Constantin, fost secund al lui Răzvan Lucescu la Petrolul, a intervenit în această polemică postând un mesaj pe facebook, care lămureşte situaţia. "Îmi propusesem să nu mă bag dar m-au disperat zilele astea toate comentariile de după conferinţa lui Mulţescu. Asta cu pregătirea fizică e cea mai usoară scuză şi cel mai uşor să arunci vina pe cel ce nu mai e. E atât de simplu de lămurit însă trebuie doar să vrei. Petrolul are de ceva timp nişte GPS-uri care sunt folosite pentru monitorizarea jucătorilor în timpul antrenamentelor. După fiecare antrenament, doi dintre preparatori,unul mai e ,celalalt nu,interpretau aceste date. Softul care făcea această interpretare raporta aceste date la un meci din prima ligă italiană şi este folosit de foarte multe echipe din campionate puternice. În fiecare zi, fiecare jucator era verificat cum s-a antrenat şi dacă se observa că vreunul ,,a tras chiulul” era atenţionat. Există un folder în dropbox la care aveam acces toţi cei din staff şi unde se pot găsi toate aceste date. Tot în acel folder sunt toate antrenamentele făcute din prima zi şi până în ultima în care am fost la echipă. Au rămas cei doi peparatori spaioli, Alberto şi Nacho care ştiu exact despre ce e vorba şi care ar putea arăta dacă se vrea la ce nivel a fost lăsată echipa. În săptamâna premergătoare meciului de la Târgu Jiu au fost făcute teste. Rezultatele au fost foarte bune cu ceva minusuri pentru cei veniţi mai târziu”, a scris fostul fotbalist de la Petrolul, Rapid şi FC Braşov. 

Pus în faţa acestui fapt, Mulţescu a început să o dea la întors, declarând pentru Prosport: "Cunosc faptul că avem la echipă această aparatură, dar i-am întrebat pe preparatorii fizici care au rămas lângă mine şi mi-au spus că ei nu au aceste date. Acum, poate nu am înţeles eu bine, că ei nici nu vorbesc prea bine româneşte. O să-i întreb din nou.Am spus că echipa are carenţe fizice, nu am spus că nu a fost pregătită bine din punct de vedere fizic. Carenţe ce înseamnă, poate că un cinci la sută, unu la sută…”.     

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite