Mulţescu: În prima repriză ne-am speriat de joc. În a doua am dominat spre final, se putea termina mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat, duminică, după remiza cu CFR Cluj, scor 1-1, că elevii săi s-au speriat de joc în prima repriză, însă în a doua şi-au mai revenit şi spre final chiar au dominat, astfel că rezultatul ar fi putut fi mai bun pentru formaţia giurgiuveană.

„Am venit la Cluj să câştig. O dovadă este faptul că am avut cinci jucători de atac. Numai că exprimarea noastră nu a fost aşa cum trebuia. În prima repriză nu am reuşit să facem prea mult pe contraatac, dar ne-am apărat bine. În prima repriză ne-am speriat de joc şi am uitat ce trebuia să facem. În repriza a doua am arătat puţin mai bine. Se putea termina şi mai bine. Le-am dat încredere jucătorilor să joace, să nu le fie frică, şi în a doua repriză s-a văzut. Am dominat în ultimele 15 minute“, a spus Mulţescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

Golurile au fost marcate de Vinicius ’54 pentru gazde şi Polczak ‘81 pentru oaspeţi.

În minutul 90+1, de la Astra a fost eliminat Radunovic, pentru cumul de cartonaşe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite