„Multă lume mi-a spus că nu pot juca tenis la un nivel înalt!“ Cum a reuşit Halep să le dea contestatarilor peste nas

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simon Halep va juca în această seară în semifinalele turneului de la US Open contra italiencei Flavia Pennetta, numărul 26 WTA.

Simona Halep este asaltată de ziarişti la US Open, iar după calificarea în semifinalele turneului american, ea a dat un interviu şi unei echipe de televiziune din Japonia.

Ziariştii niponi au dorit să afle, printre altele, cum a surmontat Simona Halep problema înălţimii, ea fiind printre cele mai scunde jucătoare de top din tenisul feminin. ”Jucătoarele japoneze sunt scunde. Ce poţi să le spui fetelor noastre care gândesc: «sunt prea mică, nu pot reuşi în acest sport»?”, a întrebat-o reporterul, dorind să afle secretul.

“Multă lume îmi spunea asta când eram copil, că nu pot juca la cel mai înalt nivel pentru că nu sunt destul de înaltă, dar nu am ascultat, mi-am urmat doar visul meu de a deveni o jucătoare profesionistă de tenis şi am avut familia mea alături de mine susţinându-mă tot timpul. Am ştiut că am picioare bune, suficientă putere să mă bat cu jucătoarele înalte, aşa că iată-mă aici şi sunt fericită că am reuşit să ajung unde sunt în prezent şi în semifinalele acestui turneu de Grand Slam“, a declarat Simona Halep.

Partida Simona Halep - Flavia Pennetta va începe la ora 18.00 şi va putea fi urmărită în format livetext pe www.adevarul.ro

CTP, comentariu de excepţie după meciul Simonei Halep: "I-aş pupa adidaşii!"

Simona Halep a mărturisit că a avut un moment în care îşi pierduse speranţa: "Am crezut că anul s-a terminat pentru mine"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite