Mourinho vrea să rămănă 12 sezoane la Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jose Mourinho şi-a propus un rămână la clubul londenez Chelsea pentru următoarele 12 sezoane, chiar dacă în acest moment primeşte cel mai mic salariu din ultimele şase sezoane, potrivit „The Guardian”.

Managerul portughez a semnat un contract pe patru ani, salariul anual fiind de aproape 10 milioane de lire, mult mai puţin faţă de cât reuşea să obţină în momentul în care pregătea echipa de pe Santiago Bernabeu.

„Realistic vorbind, sper ca la sfârşitul acestor patru ani să analizăm situaţia şi acesta va fi momentul în care noi (n.r. - conducerea clubului şi Mourinho), vom fi fericiţi să continuăm sau să ne despărţim”, a declarat duminică managerul portughez. „Dar aş vrea să stau 12 ani. Voi avea 51 de ani luna viitoare. Aş zice 12 ani, apoi să mă duc la Cupă Mondială cu o selecţionată. Aş prefera echipa naţională a Portugaliei, iar Anglia ar fi a doua opţiune”, a adăugat „The Special One”.

„Cea mai bună cale (n.r. - de a conduce un club) este să o faci asigurând stabilitatea. Dacă vrei să ajuţi jucătorii să crească (n.r. - valoric) este multi ma bine să fie stabilitate în idei, filozofie, model de joc, stitlul de conducere. Toate acestea vin prin stabilitate de la cel mai mare nivel”, a precizat managerul de pe Stamford Bridge.

De la plecarea lui Mourinho, în 2007, Abramovici a adus cinci manageri permanenţi şi doi interimari. A revenit la managerul portughez după ce acesta a decis să plece de la Real Madrid. Managerul portughez a subliniat faptul că nu a venit pentru bani, ci pentru provocarea pe care vede fiind Chelsea în acest moment.

„Nu am venit aici pentru că era o muncă uşoară, pentru că aveam o echipă pregătită pentru ataca titlul sau pentru că era cel mai bun contract al vieţii mele. Este cel mai slab contract din ultimi şase ani. Sunt aici pentru că iubesc echipa, îmi place proiectul. Este un altfel de proiect”, a adăugat Mouinho.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite