Mourinho a primit o ofertă de unde se aştepta mai puţin. Portughezul e dorit pe banca naţionalei Siriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul portughez a primit o ofertă incredibilă, Jose Mourinho fiind căutat de Federaţia Siriană de Fotbal pentru a prelua echipa naţională.

Naţionala de fotbal a Siriei e angrenată în acest moment în calificările pentru Campionatul Mondial din Rusia, depăşind două faze ale preliminariilor. Bătuţi de Japonia în ultimul meci cu 5-0, sirienii şi-au dat seama că au nevoie de un antrenor renumit pentru a merge mai departe şi i-au înaintat o ofertă scrisă lui Jose Mourinho, prin intermediul impresarului Jorge Mendes.

"Luăm legătura cu dumneavoastră pentru a vă transmite dorinţa noastră de a înainta o ofertă pentru Jose Mourinho, căruia îi propunem postul de antrenor al naţionalei Siriei, calificată pentru a treia fază preliminară a Cupei Mondiale. Siria a trerminat pe locul doi al grupei din faza a doua prelimnară, cu şase victorii şi două eşecuri în faţa Japoniei. Tragerea la sorţi pentru următoarea fază are loc la 12 aprilie. Siria ocupă locul 123 în clasamentul FIFA. Este important pentru fotbalul din ţară noastră să aibă un antrenor de elită, care să califice echipa pentru prima dată la o Cupă Mondială", se arată în scrisoare. 

Chiar dacă sirienii sunt dispuşi să negocieze un contract generos, e clar că Mourinho nu va accepta pentru nicio sumă din lume să meargă în zona cea mai tensionată a planetei.

Liber de contract după despărţirea de Chelsea, portughezul are mari şanse să fie numit în funcţia de manager al lui Manchester United. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite