Mourinho a plâns după calificarea în finala Conference League: Simt ceea ce simt fanii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jose Mourinho
Jose Mourinho

Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a izbucnit în lacrimi după calificarea în finala Conference League, el precizând că simte ceea ce simt fanii formaţiei italiene, informează mirror.co.uk.

“De ce am vărsat o lacrimă? Pentru că simt ceea ce simt fanii. Ştiu ce înseamnă pentru aceşti oameni şi emoţia mea a fost pentru ei. Am avut norocul de a fi implicat în mai multe finale prestigioase, dar aceasta m-a făcut să mă simt foarte special”, a spus Mourinho.

“Mi-am felicitat jucătorii. Suntem pe ultima linie dreaptă şi este o muncă de nouă luni. Am muncit bine, ca o echipă adevărată. Împotriva Romei va fi un meci frumos”, a afirmat şi antrenorul formaţiei Feyenoord, Arne Slot.

Formaţiile AS Roma şi Feyenoord s-au calificat, joi, în finala Conference League, trecând în semifinale de Leicester City, respectiv Olympique Marseille.

Feyenoord, echipă la care este legitimat Valentin Cojocaru, a remizat în deplasare cu Marseille, scor 0-0, în returul semifinalelor. Cojocaru a fost rezervă. În tur, scorul a fost 3-2 pentru Feyenoord.

AS Roma a învins acasă, cu scorul de 1-0, Leicester City. A marcat Abraham, în minutul 11. În tur, scorul a fost 1-1.

Finala se va disputa în data de 25 mai, la Tirana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite