Mouratoglou îşi asumă înfrângerea suferită de Halep: Rezultatele din ultima lună sunt insuficiente pentru cineva de calibrul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Patrick Mouratoglou / Foto Arhivă
Simona Halep şi Patrick Mouratoglou / Foto Arhivă

Patrick Mouratoglou (51 de ani), antrenorul Simonei Halep, a publicat un mesaj pe Instagram la câteva ore după eliminarea suferită de eleva sa la Roland Garros. Acesta îşi asumă rezultatele nesatisfăcătoare înregistrate de româncă la ultimele trei turnee jucate pe zgură.

Simona Halep a fost eliminată de de chinezoaica Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA) în turul secund de la Roland Garros, scor 6-2, 2-6, 1-6. 

Parteneraitul dintre sportivă şi Mouratoglou a fost anunţat la începutul lunii aprilie, dar până la acest moment colaboararea nu a avut un efect aşteptat. 

Simona Halep este o considerată o specialistă a zguri, dar la Madrid, Roma şi Roland Garros, rezultatele au fost sub aşteptări.

„Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie să recunosc şi când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma şi Roland-Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep şi îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele. 

Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul la fiecare minge. Este o campioană - palmaresul ei vorbeşte de la sine. Mă aştept la mult mai mult de la mine şi vreau să le cer scuze fanilor ei, care au susţinut-o întotdeauna”, a transmis Patrick Mouratoglou, prin intermediul contului său de Instagram. 

        View this post on Instagram                       A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)  

Simona halep a spus jurnaliştilor că a vorbit cu antrenorul ei şi că sunt „cu mintea la meciuri” şi vor reveni, în cadrul unei onferinţe de presă de la finalul meciului pierdut în faţa lui Quinwen Zheng.

„Am vorbit cu Patrick şi mi-a zis să mă gândesc unde vreau să joc de săptămâna viitoare, suntem cu mintea la meciuri şi o să revenim. Mi-a zis să mă calmez şi că e totul ok, nu e nicio tragedie că am pierdut un meci. Îl doare pentru că s-a întâmplat chiar la Roland Garros, dar nu e nicio problemă, mergem înainte”, a spus sportiva.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite