Motivul pentru care Răzvan Marin a pierdut locul de titular la Ajax. Ce i-a spus antrenorul Erik ten Hag

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transferat în acestă vară de la Standard Liege pentru 12.5 mlionae de euro, Răzvan Marin nu a reuşit să se impună la noua sa echipă.

Evoluţiile mediocre  din ultima perioada l-au făcut internaţionalul român să piardă locul de titular la vicecampioana europei, Ajax Amstredam, în ultmele 6 meciuri Marin acumulând în teren doar 90 de minute.

Tatăl fotbalistului, fostul mare fundas al echipei naţionale şi al Stelei,Petre Marin, a încercat să explice la DigiSport situaţia fiului său la echipa lăncierilor. "În 17 meciuri oficiale ale lui Ajax, a jucat în 10. Sută la sută nu e multumit antrenorul Erik ten Hag. A vorbit cu el. I-a spus 'Asta e şansa ta, trebuie să iţi aştepţi şansa. Echipa merge foarte bine, cei care au intrat în locul tău joacă foarte bine. Ai ajuns la un club important, toţi vor să joace', a dezvăluit Petre Marin dialogul avut de băiatul său cu  tehnicianul lui Ajax.

Taăl fotbalistului a spus şi crede că ar trebui să îmbunătăţească acesta pentru a se impune la noua sa echipă. "Nu ştiu ce i-a lipsit. Eu sunt cel mai mare critic al lui, i-am zis după primele două meciuri că nu este bine. Nu era Răzvan pe care îl ştiam eu de la Standard. Trebuie să o ia de la capăt şi pe partea mentală", a mai declarat Petre Marin.

Răzvan Marin a fost convocat de Cosmin Contra în lotul Romaniei pentru dubla cu Feroe şi Norvegia din preliminariile EURO 2020,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite