Motivul invocat de Dan Petrescu pentru plecarea de la Kayserispor! Când crede că va semna cu o nouă echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

Dan Petrescu a explicat circumstanţele în care s-a produs despărţirea de clubul Kayserispor, grupare la care a activat doar 44 de zile.

Antrenorul a declarat că nu a fost demis, ci că plecarea de la gruparea turcă s-a produs din cauza unor probleme personale.  "Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez. După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început. Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu", a explicat Petrescu la revenirea în ţară, joi seara..

Petrescu a ţinut să sublinieze că plecarea. sa nu are legătură cu performanţele echipei şi spune că sunt şanse infime să mai antreneze o altă grupare până la vară. "Chiar dacă aveam 10 puncte în plus, luam aceeaşi decizie. M-am înţeles foarte bine, la perioada de transferuri mi-a dat mână liberă. Eu zic că până la vară, 99 la sută, nu voi mai fi la nicio echipă", a mai spus tehnicianul, citat de digisport.ro

Două victorii, trei remize şi trei înfrângeri este palmaresul lui Petrescu înregistrat la Kayserispor

Gaziantep - Kayserispor 2-1 

Kayserispor - Istanbul BB 2-0 

Fenerbahce - Kayserispor 3-0

Kasimpasa - Kayserispor 0-1

Kayserispor - Alanyaspor 1-1

Erzurumspor - Kayserispor 1-1

Kayserispor - Ankaragucu 0-0

Sivasspor - Kayserispor 2-0

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite