Motivul pentru care Barack Obama nu va participa la funeraliile lui Muhammad Ali. Vezi AICI live înmormântarea fostului mare pugilist american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare boxer Muhammad Ali va fi înmormântat vineri, la Louisville (SUA), la ceremonie urmând a participa mari personalităţi ale lumii.

Între cei care îl vor conduce pe Muhammad Ali pe ultimul drum se află şi preşedintele turc Tayyil Erdogan şi regele Iordaniei  – Abdullah al II-lea, nu însă şi preşedintele Americii, Barack Obama. Acesta şi-a motivat absenţa, spunând că trebuie să meragă alături de fiica sa cea mare, la ceremonia de absolvire a liceului, fapt care i-a făcut pe mulţi să strâmbe din nas. 

El va fi reprezentat de Valerie Jarrett, care va citi o scrisoare redactată chiar de Obama şi de către soţia acestuia, Michelle. Înmormântarea lui Muhammad Ali este un eveniment de amploare, la care s-au acreditat peste 2.000 de jurnalişti. Sicriul fostului mare boxer va fi purtat pe umeri de şase personalităţi, între care actorul Will Smith, cel care a interpretat rolul capionului în filmul "Ali" şi Lennox Lewis.

Ceremonia va începe la ora 14.00 locală (21.00 în România) la concurenţă cu deschiderea Campionatului european din Franţa.

 Vezi AiCI live înmormântarea lui Muhammad Ali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite