„Motanul“ nu mai zgârie: Ce a spus Bogdan Stancu în scrisoarea prin care şi-a anunţat retragerea de la naţională

„Motanul“ nu mai zgârie: Ce a spus Bogdan Stancu în scrisoarea prin care şi-a anunţat retragerea de la naţională

Bogdan Stancu

Atacantul de 30 de ani a anunţat că nu va mai veni la prima reprezentativă. Astfel, selecţionerul Cosmin Contra a rămas fără cel mai bun marcator al naţionalei aflat în activitate.

Cândva, să joci pentru naţionala României era un vis, chiar şi pentru cei care aveau zeci de selecţii în CV. 

Acum, Ştefan Radu a renunţat la prima reprezentativă de mult timp, iar Bogdan Stancu, la 30 de ani, simte că nu mai face faţă pe două fronturi, atât la Bursaspor, cât şi la naţională. Telekom Sport a publicat scrisoarea trimisă de „Motan“ la FRF, atacantul anunţându-şi astfel retragerea oficială.

Ce a scris?

Cu un profund sentiment de regret doresc să anunţ, prin această scrisoare deschisă, retragerea mea de la Echipa Naţională a României.

Recunosc, nu mi-a fost uşor să iau această decizie, dar am considerat că a venit momentul să mă concentrez mai mult asupra carierei de jucător al clubului cu care am contract în prezent şi, mai ales, să acord mai mult timp familiei mele.

Doresc, desigur, să mulţumesc din tot sufletul tuturor celor care au fost alături de mine în perioada în care am făcut parte din Echipa Naţională a României.

Mulţumirile mele sunt adresate, în egală măsură, Federaţiei Române de Fotbal, staff-ului tehnic, antrenorilor, cât şi colegilor de echipă.

Voi continua să fiu cu sufletul alături de colegii mei şi de tot ce înseamnă echipa reprezentativă a României.

Cu recunoştinţă,
Bogdan Sorin Stancu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările