Moroşanu revine la Buzău după 14 ani cu un ocazia unui eveniment stelar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu (stânga)
Cătălin Moroşanu (stânga)

A 15-a ediţie a Dynamite Fighting Show se va desfăşura vineri, 24 iunie, în Sala Romeo Iamandi din municipiul Buzău, acolo unde numele principale de pe afiş vor fi Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase, Sebastian Cozmâncă şi Florin Rambo Lambagiu.

În cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Buzău, şi la care au participat promotorul Cătălin Moroşanu şi preşedintele CJ, Petre Neagu, au fost anunţate primele detalii privind evenimentul de pe 24 iunie.

Gala Dynamite Fighting Show readuce astfel kickboxul internaţional la Buzău după aproape 14 ani. Ultima gală mare organizată la Sala Romeo Iamandi a fost în 2008, atunci când chiar Cătălin Moroşanu îl înfrunta pe Freddy Kemayo.

De această dată, Moroşanu revine în calitate de promotor, iar Kemayo va avea parte de un super fight împotriva lui Sebastian Cozmâncă. De asemenea, triplul campion mondial Bogdan Stoica va avea parte de un super fight internaţional.

Printre numele care se mai află pe fight cardul galei de pe 24 iunie se mai numără Bogdan Năstase, Andrei Ostrovanu, dar şi Florin Rambo Lambagiu. Acesta din urmă va avea astfel primul meci în România după ce pe 31 mai, la Paris, va lupta pentru centura mondială ISKA la categoria semigrea.

„Revin la Buzău după 14 ani. Ultima oară am luptat într-o revanşă cu Freddy Kemayo, iar acum a venit momentul să îi prezint eu pe campionii României, dar şi pe adversarii lor internaţionali. Gala va putea fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar vom continua şi expunerea internaţională, mai ales în Statele Unite ale Americii, prin intermediul parteneriatelor noastre”, a declarat Cătălin Moroşanu, cu referire la trasnsmisiunile de pe NBC Sports Regional, dar şi Nevada Sports Net, Ocean Channel, Root Sports, Marque Sports Network sau Stadium TV.

Preşedintele CJ Buzău, Petre Neagu, a scos în evidenţă proiectul privind campania anti bullying din liceele buzoiene, dar şi de campania de promovare a obiectivelor turistice din zonă. „Faptul că mesajele vin de la luptători trebuie să conteze cu atât mai mult pentru noua generaţie. Faptul că avem un eveniment sportiv mare la noi în judeţ, ne bucură mult”, a afirmat preşedintele Petre Neagu.

Programul complet al galei, dar şi informaţii privind biletele pentru evenimentul de pe 24 iunie, va fi anunţat până la finalul acestei săptămâni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite