Moroşanu va lupta, la Superkombat Madrid, cu polonezul Krupadziorow, un gigant de 1,98 metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Moroşanu şi adversarul său
Cătălin Moroşanu şi adversarul său

Cătălin Moroşanu îl va înfrunta pe polonezul Lukasz Krupadziorow în meciul cap de afiş al galei Superkombat, care va avea loc pe 6 mai, la Palacio Vistalegre din Madrid, eveniment în cadrul căruia au fost selectaţi alţi doi sportivi români.

Polonezul de 1,98 metri şi 115 kilograme şi-a câştigat locul pentru o confruntare cu Moroşanu după ce l-a învins, la Bucureşti, pe campionul din cuşca americană, Tony Johnson jr, în prima repriză.

„Moroşanu, ţi-am promis că îl bat pe american şi vin după tine! Pe 6 mai, o să te fac şi pe tine KO. Te bat oriunde, nu am nicio problemă. Sunt pregătit”, i-a transmis Krupadziorow, care e cunoscut pentru participarea la bătăile dintre huliganii fotbalului polonez. Acesta a reuşit în trecut să îl învingă şi pe Daniel Sam, cel în faţa căruia Moroşanu a pierdut după o decizie controversată anul trecut în Puerto Rico, iar 80% din meciurile sale s-au încheiat înainte de limită.

„Nu ai dovedit nimic, să te văd la Madrid cât de bun eşti. La câţi români vor fi lângă mine, o să te rogi să se termine cât mai repede meciul!”, a spus Moroşanu, care vine la Madrid după ce în februarie, la Chicago, l-a făcut KO pe americanul Maurice Green. Meciul dintre cei doi va avea loc loc la Palacio Vistalegre, una dintre cele mai cunoscute arene din Capitala Spaniei. Pe lângă Moroşanu, Eduard Irimia a anunţat că vor mai fi prezenţi la Madrid şi românii care au făcut senzaţie la gala Superkombat de la Bucureşti, Cristian Ristea şi Eduard Chelariu. „Vom avea sportivi de pe 4 continente în gala de la Madrid, o producţie de televiziune cel puţin la acelaşi nivel cu cea de la Bucureşti, iar evenimentul va fi transmis din nou în Statele Unite ale Americii de CBS Sports. În total, sunt programate 10 meciuri”,  a afirmat promotorul român. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite