Moratti: „Dacă nu va mai putea juca, îi prelungesc lui Chivu contractul cu încă doi ani!”

Moratti: „Dacă nu va mai putea juca, îi prelungesc lui Chivu contractul cu încă doi ani!”

Massimo Moratti apreciază devotamentul lui Chivu pentru culorile lui Inter

Cristi Chivu este sprijinit din toate părţile, dar ce era mai important, este spirjinit şi de şeful de la Inter, Massimo Moratti. Acesta i-a dezvăluit impresarului Ioan Becali că este dispus să îi mai plătească românului salariul încă doi ani peste valabilitatea contractului său actual, dacă nu va mai putea juca fotbal din cauza accidentării suferite.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Massimo Moratti mi-a spus asa: Dacă nu va mai juca fotbal, el mai are doi ani de contract şi îi voi mai prelungi contractul cu încă doi ani, la acelaşi salariu. El va figura în actele clubului ca fotbalist", a spus agentul Ioan Becali, care a descris şi afecţiunea arătată de italieni faţă de drama fotbalistului român.

"La noi au fost minime reacţiile de simpatie faţă de situaţia lui Chivu. Nici nu ştiţi ce reacţii au fost aici, în Italia. Oamenii ăştia ştiu ce înseamnă să fii un jucător adevărat, ce înseamnă să fii o adevărată valoare", a mai spus Becali.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările