Monica Niculescu s-a calificat în turul 2 la Miami, unde va da peste liderul mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Monica Niculescu a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6, 6-1, calificându-se, astfel, în turul 2 al turneului WTA de la Miami (Florida), unde o va întâlni pe americanca Serena Williams, nr. 1 mondial.

După duelul cu americanca Shelby Rogers, în turul secund Niculescu va juca tot împotriva unei americance, dar nu orice americancă, ci însăşi Serena Williams, numărul unu mondial şi principala favorită a turneului din Florida. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit şi în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, când americanca s-a impus cu 7-5, 7-5.

Graţie calificării în turul secund, Niculescu şi-a asigurat un cec de 17.100 dolari şi 35 puncte WTA. Meciul cu Serena Williams ar urma să aibă loc vineri la o oră pe care organizatorii o vor anunţa ulterior. Reamintim că liderul WTA s-a retras vinerea trecută înaintea semifinalei de la Indian Wells, cu Simona Halep, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Pe de altă parte, Monica Niculescu nu va juca doar pe tabloul de simplu, ci şi la dublu, alături de rusoaica Alexandra Panova. Perechea româno-rusă va juca în primul tur cu perechea Lisa Raymond (SUA)/Samantha Stosur (Australia).Tot pe tabloul de dublu vor juca alte două românce, Simona Halep şi Alexandra Dulgheru, care vor da în primul tur peste Daniela Hantuchova (Slovacia) şi Karin Knapp (Italia). La simplu, Simona Halep va juca în turul 2 împotriva câştigătoarei dintre Nicole Vaidisova (Cehia) şi o jucătoare venită din calificări.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite