Monica Niculescu a câştigat turneul de la Guangzhou: "Este al doilea meu titlu WTA, e o senzaţie extraordinară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Nicuelscu (dreapta), locul 60 WTA
Monica Nicuelscu (dreapta), locul 60 WTA

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu, locul 60 WTA, a câştigat turneul de la Guangzhou, cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari, după ce a trecut în finală de sportiva franceză Alize Cornet, locul 22 mondial şi favorita numărul 2, scor 6-4, 6-0.

Meciul a durat o oră şi 44 de minute.

Pentru câştigarea turneului, Niculescu va primi 111.163 de dolari şi 280 puncte WTA.

Monica Niculescu se află la al doilea titlu din carieră, după ce în 2013 s-a impus la turneul de la Florianopolis. Ea a mai jucat două finale la Luxembourg, ambele pierdute, în 2011 şi 2012.

Jucătoarea de tenis Monica Niculescu a declarat, sâmbătă, că este bucuroasă şi încrezătoare după ce a câştigat turneul de la Guangzhou, al doilea ei titlu WTA, informează wtatennis.com.

"Am fost foarte bucuroasă când s-a terminat meciul, pentru că era foarte cald şi umiditatea mare. Dar a fost extraordinar pentru mine să termin astfel. Am foarte multe emoţii acum, simt în mare parte bucurie şi încredere. Este al doilea meu titlu WTA şi este o senzaţie extraordinară", a spus Niculescu.

Românca a vorbit şi despre Na Li, care şi-a anunţat retragerea din activitate: "Este trist că Na Li se retrage. Însă a avut o carieră frumoasă şi chiar nu este uşor să îţi revii după atât de multe operaţii la genunchi. Ne va fi dor de ea. Sper să o văd la turnee. Este foarte amuzantă. O fată extraordinară. A fost o onoare să joc împotriva ei înainte de retragere".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite