Monfils a vizitat casa în care a locuit Nelson Mandela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul francez de tenis Gael Monfils a profitat de prezenţa sa la turneul ATP de la Johannesburg şi a vizitat o casă în care a locuit fostul lider sud-african Nelson Mandela, dar şi stadionul care va găzdui pe 11 iulie finala Cupei Mondiale de fotbal.

Monfils s-a declarat încântat de Soccer City Stadium, care atunci când va fi gata în întregime va putea primi 94.700 de spectatori. 'Sunt un mare iubitor al fotbalului, dar nu am nicio echipă favorită. Mi-ar plăcea mult să revin aici în timpul Mondialului, însă va depinde de programul meu. Cred că va fi în timpul turneului de la Wimbledon, însă voi veni dacă pot', a spus Monfils.

Sportivul a fost foarte impresionat după ce a vizitat casa din cartierul Soweto în care Mandela a locuit între 1946 şi 1962, data arestării sale: 'E foarte emoţionant, mai ales când vezi ce au scris oamenii pe ziduri sau cadourile care i-au fost oferite. (...) Îmi place povestea lui Nelson Mandela, de unde vine, ce a realizat... E cu adevărat una dintre cele mai importante experienţe din viaţa mea şi sper să mă întorc aici într-o zi cu părinţii'.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite