Articol publicitar

Mondialul Superbet şi-a desemnat Marele Câştigător

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
castigator mondial superbet

Cea mai tare promoţie organizată vreodată de Superbet s-a încheiat după 32 de zile cu superpremii şi supercâştigători. Marele Premiu a fost câştigat de un parior din Târgu-Jiu care a înscris 914 bilete.

Cel mai important eveniment sportiv din 2018 a fost pregătit cum se cuvine la Superbet! 27 de telefoane Samsung Galaxy S9 Plus, patru maşini BMW seria 1 şi un BMW X5 au şi-au întâlnit noii proprietari, din rândul clienţilor Superbet. Campania a fost deschisă tuturor, şi online, şi în agenţii. Tot ceea ce trebuia să faceţi pentru a participa a fost să aveţi pe biletul de pariuri cel puţin un eveniment de la Cupa Mondială, cota minimă a biletului sau a combinaţiei să fie 1.5, iar suma minimă să fie de 20 de lei. Codul biletului se înregistra pe promotiesuperbet.ro sau prin SMS la 1782, gratuit în majoritatea reţelelor. În fiecare zi a fost o tragere la sorţi pentru câte un premiu. 27 de clienţi şi cliente cu noroc au plecat acasă cu telefoane de ultimă generaţie. La fiecare sfârşit de săptămână, jucători din Timişoara, Buzău, Bucureşti şi Braşov au câştigat maşini BMW seria 1, unul dintre cele mai puternice şi versatile automobile de oraş.

Aplauze pentru fericiţii câştigători:

castigatori mondial superbet

Răzvan-Cristian Voinea din Buzău

Teodor Lefter din Timişoara

Nicoleta Mihaela Răducu din Bucureşti

 Andrei Moisă din Braşov

Apoi a sosit şi data de 15 iulie, ziua marii finale de la Cupa Mondială şi a marelui premiu de la Mondialul Superbet. Au participat la tragerea la sorţi toate biletele înscrise în campanie, peste 225.000 de bilete, jucate în agenţiile Superbet sau pe superbet.ro, ale căror coduri au fost trimise de peste 25.000 de clienţi. Directorul general Superbet Vlad Ardeleanu şi gazda, cunoscutul actor Dan Badea, au fost prezenţi la tragerea la sorţi care a decis câştigătorul Marelui Premiu. Super SUV-ul BMW X5  a  fost câştigat cu un bilet jucat online, pe duelul dintre Senegal şi Japonia din faza grupelor Cupei Mondiale. Biletul a fost plasat de Nicolae-Cătălin Căruntu din Târgu-Jiu. Pariorul joacă atât în agenţie cât şi online. În Finală a ţinut cu Croaţia şi a pariat pe naţionala care l-a dat pe jucătorul desemnat cel mai bun fotbalist al turneului final, poate chiar viitorul balon de aur: Luca Modric. Marele câştigător a văzut în direct extragerea. Vă daţi seama ce super-emoţii a trăit în momnentul în care şi-a notat seria biletului câştigător, a verificat şi a descoperit că era un bilet înscris de el! Lista completă a câştigătorilor, precum şi fotografii şi filme cu decernările premiilor pot fi văzute oricând pe www.promotiesuperbet.ro, site-ul campaniei Mondialul Superbet.

Această promoţie, cea mai mare şi mai de succes din istoria companiei de pariuri sportive, reprezintă un nou standard în materie de volum de muncă şi de premii pentru Superbet. Următoarele surprize pe care Superbet vi le pregăteşte vor fi cel puţin la acelaşi nivel şi vor asigura cel puţin la fel de multe premii, emoţii şi distracţie pentru cei care ştiu să îşi aleagă partenerul pentru pariuri sportive!

În cele peste 850 de agenţii Superbet şi pe www.superbet.ro vă puteţi transforma în fiecare zi în câştig pasiunea pentru sporturi şi jocuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite