Moment şocant la TV: Moderatorul a întrerupt ameninţările unui fan-acţionar de la Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pablo Cortacero, un acţionar cu vorbe goale
Pablo Cortacero, un acţionar cu vorbe goale

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ se prăbuşeşte şi, la ce se vede în acest moment, poate deveni următorul colos din fotbalul românesc, după Rapid sau Poli Timişoara, care va fi lovit de faliment.

Dinamo a fost preluată de nişte finanţatori spanioli care au făcut tot, în afară de finanţarea echipei. După care, cel mai vizibil dintre ei, Pablo Cortacero, a dat bir cu fugiţii şi a plecat, acasă, în Spania!

În urma sa a rămas o echipă fără bani, plină de datorii şi ameninţată cu depunctarea, dacă nu-şi achită sau nu-şi reeşalonează restanţele până la finalul lunii noiembrie. În disperare de cauză, fanii-acţionari de la Dinamo au cerut inclusiv ajutorul Ambasadei Spaniei de la Bucureşti, într-o încercare de a scăpa de Pablo Cortacero.

Deocamdată însă, spaniolul e de negăsit, chiar dacă a anunţat că vrea să facă o mărire de capital cu 5 milioane de euro, convocând o şedinţă a membrilor Adunării Generale a Acţionarilor pentru data de 21 decembrie.

Fanii dinamovişti sunt convinşi însă că acest anunţ e doar o altă încercare din partea lui Cortacero de a câştiga timp, el neavând, de fapt, sumele necesare pentru a finanţa echipa.

Tocmai de aceea, într-o intervenţie la Pro X, Alex Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo Bucureşti“, şi-a pierdut calmul şi a avut o tiradă urâtă la adresa lui Cortacero, fiind nevoie de intervenţia Ioanei Cosma pentru ca discursul indecent al lui Conovaru să fie oprit.

Ce a spus suporterul-acţionar de la Dinamo?

*Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinţii lui Cortacero, către mama lui. Când ajungem la o anumită limită, ajungem să ne dorim anumite lucruri. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie!

Hai să nu ducem discuţia în direcţia aia! Ioana Cosma, moderator Pro X  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite