Moment şocant în semifinala Australian Open: Medvedev l-a făcut praf pe arbitru VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev

Tensiunea a atins cote explozive, la Melbourne, în meciul care urmează să-l desemneze pe adversarul lui Rafael Nadal (5 ATP) în ultimul act de duminică.

Australian Open 2022 a fost un turneu incendiar, de la început până la sfârşit! Pentru că a fost precedat de cazul Djokovici, iar acum miza ultimelor partide îşi spune cuvântul.

Dacă în prima semifinală, în care Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP) a trecut de Matteo Berrettini (Italia, 25 de ani, 7 ATP), partida a fost, per ansamblu, una liniştită, tranşată de Rafa în patru seturi (6-3, 6-2, 3-6, 6-3), în schimb, duelul din a doua semifinală a fost unul exploziv!

Stefanos Tsitsipas (4 ATP) şi Daniil Medvedev (2 ATP) se luptă pentru un loc în finala de duminică. După primele trei seturi, rusul are 2-1: a luat primul set cu 7-6, l-a cedat pe al doilea cu 4-6 şi l-a luat pe al treilea cu 6-4.

În ciuda avantajului, Medvedev a avut un moment în care, pur şi simplu, a „turbat“. După cum s-a văzut pe imaginile difuzate de Eurosport, postul care transmite Australian Open, rusul a ţipat, furios, la arbitrul de scaun, reclamând faptul că tatăl lui Tsitsipas vorbeşte în timpul punctelor!

CITEŞTE ŞI:

Finală de coşmar pentru Djokovici, la Australian Open: Sârbul are de pierdut, indiferent de rezultat

Iată imaginile cu descărcarea nervoasă a lui Medvedev:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite