Moment istoric: Steaua dispare din primul eşalon după 70 de ani. Cum se va numi echipa lui Becali începând de joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prăbuşirea fotbalului românesc continuă, simultan, pe două fronturi cu ce se întâmplă cu prima reprezentativă şi întrecerea internă.

După dispariţia unor coloşi ai Ligii I, precum Universitatea Craiova, Rapid şi Petrolul, acum a venit cea mai mare lovitură. Oficial, Steaua nu mai există în Liga I, urmând a se renaşte, în sezonul viitor, în liga a patra sau a cincea, sub îndrumarea Clubului Sportiv al Armatei (CSA).

După ce a pierdut, pe rând, marca (sigla) şi numele Stelei în instanţă, Gigi Becali a fost obligat să treacă la schimbări. Pe cea mai importantă dintre ele a anunţat-o în cadrul unor intervenţii la Digi Sport şi Sport.ro. 

„De joi, Steaua se va numi FCSB. Special am schimbat numele pentru a lua licenţa pe numele FCSB, ca să fie cunoscut la UEFA, la tragerile la sorţi“, a anunţat latifundiarul din Pipera.

Chiar dacă această mutare confirmă că Becali a rămas fără Steaua, omul de afaceri a încercat să minimalizeze această pierdere în stilul său caracteristic. „Steaua e tot Steaua, oricum, toată lumea îi va spune aşa. Care e problema? Eu vă spun încă ceva. În maximum un an, echipa mea se va numi, din nou, Steaua, vă promit. Am schimbat acum numele ca să nu mai avem discuţii şi probleme“, a spus Becali.

Talpan atacă şi FCSB

Juristul CSA, Florin Talpan, a început un proces prin care vrea ca echipa lui Becali să rămână şi fără acronimul FCSB. Talpan insistă că astfel se face o confuzie cu Steaua. Latifundiarul a contraatacat însă, precizând că FCSB înseamnă Faci Ce Spune Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite