Moment istoric în Giuleşti: Copos le dădea bani o dată la şapte luni, azi, noii patroni ai echipei vor achita o primă uriaşă. Cât va încasa fiecare fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu
Daniel Pancu

Pe vremea fostului finanţator, jucătorii rămâneau cu buzunarele goale şi după victorii importante. Acum, la 24 de ore după înfrângerea de la Vaslui, Nicolae Cristescu şi Adrian Zamfir vor alimenta cardurile elevilor lui Marian Rada.

Rapid a pierdut la Vaslui, însă jucătorii vor avea motive de bucurie. Impresionaţi de eforturile fotbaliştilor care au câştigat barajul de menţinere în Liga I şi care au făcut o repriză secundă excelentă, la Vaslui, noii şefi ai clubului le vor plăti, azi, o parte din restanţele financiare ale jucătorilor.

Anunţul a fost făcut chiar de Nicolae Cristescu, luni seară, după partida pierdută în prima etapă de campionat. „Când am semnat preluarea Rapidului am dat un salariu restant. Sunt restanţe de şapte luni. În cursul zilei de mâine (n.r. – marţi) dăm primele pentru baraj şi încă un salariu şi încercăm să aducem salariile la zi. E o atmosferă plăcută şi jucătorii spun că e diferenţă mare faţă de conducerea dinaintea noastră. Eu şi Zamfir sutem alături de ei, alcătuim marea familie a Rapidului şi împreună cu fanii dorim să revenim unde ne e locul. O să vedeţi un viitor frumos şi luminos al Rapidului“, a spus Cristescu la Digi Sport.

Pancu vrea şi jucători, nu doar bani

Căpitanul giuleştenilor a confirmat şi el declaraţiile lui Cristescu, însă a insistat că, în acest moment, Rapid nu duce doar lipsă de bani.

„Ne aşteaptă o perioadă foarte grea. Mâine (n.r. – marţi) vom încasa prima de la meciul cu Chiajna şi apoi vom lua şi un salariu restant. Ne-ar mai trebui nişte jucători, deoarece presiunea va fi din ce în ce mai mare. Nu ştiu cine va mai veni, dar sunt la curent cu faptul că vor mai apărea fotbalişti, important e să fie de valoare“, a afirmat Pancu la Digi Sport.

3.000

de euro va încasa fiecare fotbalist al Rapidului pentru victoria obţinută în prelungiri, scor 2-1, cu Concordia Chiajna în barajul de menţinere în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite