Moment emoţionant pentru Helmuth Duckadam, lăudat de un erou al lui Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o seară înainte de returul în care Steaua a învins-o pe Ajax şi a reuşit calificarea în optimile Europa League, cei care au participat la masa oficială au fost martorii unui moment deosebit.

La dineul organizat miercuri seară, în delegaţia Stelei s-a aflat şi Helmuth Duckadam, care a avut parte de o surpriză plăcută. Gloria batavilor, fostul goalkeeper Edwin Van de Sar, a fost subiectul unui discurs de elogiere. La rândul său, acesta a cerut cuvântul pentru câteva minute şi a vorbit despre gloria stelistă: 

„E o mare onoare pentru mine să mă aflu acum la aceeaşi masă cu un portar faimos. Clubul dumneavoastră trebuie să fie privilegiat că are în conducere o astfel de legendă. Primiţi tot respectul meu pentru un nume imens. Realmente, performanţa realizată de domnia sa în 1986 e una formidabilă şi nu ştiu dacă va putea fi bătută vreodată“, a fost declaraţia lui Van der Sar.

Reacţia lui Duckadam a fost una pe măsură: „Cred că a fost cel mai emoţionant moment trăit de mine în ultima perioadă. Să-l aud spunând pe Van de Sar asemenea lucruri despre mine e incredibil. N-am cum să exprim în cuvinte cum m-am simţit“. Van der Sar a evoluat pentru Ajax şapte sezoane, a bifat 130 de selecţii în tricoul naţionalei Olandei şi a cucerit 12 trofee alături de „lăncieri“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite