Moldovan duce tineretul la pregatire in Italia

Jucatorul Sebastian Hutan a lipsit de la reunirea lotului de tineret al Romaniei, care a avut loc, ieri, la hotelul "Floreta de aur", deoarece se afla deja in Italia cu echipa sa de club, UT Arad.

Jucatorul Sebastian Hutan a lipsit de la reunirea lotului de tineret al Romaniei, care a avut loc, ieri, la hotelul "Floreta de aur", deoarece se afla deja in Italia cu echipa sa de club, UT Arad. Hutan se va alatura echipei nationale de tineret a Romaniei luni seara. La reuniunea lotului de tineret pentru turneul din Italia au fost prezenti jucatorii George Curca (Farul Constanta), Daniel Balasa (FC Brasov), George Galamaz, Ciprian Musteata, Octavian Chihaia, Costin Lazar (toti Sportul Studentesc), Gabriel Tamas (Tractorul Brasov), Marian Vatavu, Ianos Vajda, Vlad Munteanu, Ianis Zicu, Alexandru Baltoi (toti Dinamo Bucuresti), Adrian Olah (FC National), Stelian Stancu (Astra Ploiesti), Alin Cotan (FC Bihor), Stefan Grigorie, Cristian Silvasan (ambii Universitatea Craiova), Cristian Tudor (Gloria Bistrita). Jucatorul Ciprian Tanasa (FC Arges) a fost inlocuit de antrenorul Ion Moldovan cu un fotbalist al echipei FC Bihor, Gado Ramses, ambii sportivi fiind prezenti la reunirea lotului. Moldovan a renuntat la Tanasa, deoarece acesta a fost supus recent unei interventii chirurgicale la meniscul genunchiului stang. Ion Moldovan a declarat ca are ca obiective atat calificarea la turneul final al Campionatului European din 2004, cat si calificarea la Jocurile Olimpice. "De asemenea, obiectivul principal ramane cel de a promova noi jucatori, astfel incat echipa nationala de tineret sa fie anticamera primei reprezentative a Romaniei", a spus Moldovan. Lotul de tineret al Romaniei va mai efectua, in perioada 10-16 februarie, un turneu de pregatire la Gyula, in Ungaria. Moldovan a declarat ca va convoca pentru turneul din Ungaria si alti jucatori in afara celor care vor participa la stagiul de pregatire din Italia. "Vom actiona astfel incat in luna mai sa avem deja echipa cu care sa plecam la turneul de calificare", a precizat Ion Moldovan. Echipa nationala de tineret a Romaniei pleaca, azi, in Italia, unde miercuri va disputa o partida cu echipa Italiei "under 20" si sambata, un meci cu echipa "under 21" a diviziei B italiene.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: