Modestul Dan Petrescu: “Mi-am făcut treaba cât am putut de bine”. Antrenorul vrea să ia un jucător român în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul lui Dinamo Moscova, Dan Petrescu, nu se entuziasmează prea tare de parcursul bun al echipei sale în prima ligă rusă şi admite că va fi mulţumit doar dacă echipa sa va ajunge în cupele europene.

Dan Petrescu a avut un an excelent în Rusia cu Dinamo Moscova, echipă pe care a luat-o de pe loc retrogradabil şi a dus-o foarte aproape de locurile de cupe europene. Cu toate acestea, tehncianul român rămâne cu picioarele pe pământ.

“Minunile nu se fac în fotbal, minunile se fac în alte domenii. Mi-am făcut treaba cât am putut de bine. Dacă vom fi pe un loc de cupă europeană, e clar că am făcut un lucru extraordinar”, a spus Petrescu pentru Dolce Sport.

Dacă va rămâne la Dinamo Moscova şi la anul, antrenorul român şi-a făcut deja planuri pentru cumpărături, în vizorul său fiind un alt român. “Am vorbit deja cu Raţ şi mi-a spus că are contract până în vară şi nu vrea să plece până atunci de la Şahtior. În vară, dacă voi mai fi aici şi el va fi liber, normal că mi l-aş dori”, a admis Petrescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite