Mobilizare exemplară a piloţilor de drift: Au plantat o pădure în Giurgiu

Mobilizare exemplară a piloţilor de drift: Au plantat o pădure în Giurgiu

Piloţii de drift, fani, dar şi voluntari s-au mobilizat şi au participat la campania Campioni şi în fapte din comuna Malu. Aceştia au plantat o nouă pădure pe un teren aflat aproape de malul Dunării, iar de-a lungul acestui an, numărul va depăşi 10.000, anunţă RoDrift.

Printre cei care au fost prezenţi la împădurire s-au numărat piloţii Gabi Imre, Radu Moise, Claudiu Lăcătuşu, Andrei Toriai, Alice Ene, Gabi Imre jr, Florin Chirea sau Narcis Bucur. Pe un teren oferit de Primăria Comunei Malu, aceştia, împreună cu voluntari şi fani ai driftului au plantat 2.000 de copaci în doar câteva ore.

„Mi-aş dori să participăm măcar o dată pe an la astfel de acţiuni. Ştim că se taie păduri, de cele mai multe ori legal, dar în loc să ne plângem, hai să plantăm fiecare 10-15-20 de copaci şi cu siguranţă va fi mai bine. Peste 20 de ani vom trece pe aici şi vom vedea o pădure, iar sentimentul va fi frumos având în vedere că am putut contribui“, a declarat Gabriel Imre.

Asociaţiile implicate în campanie, printre care şi Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră al Academiei de Studii Economice, au anunţat că turul de împădurire va continua în acest an, iar în toamnă vor fi plantaţi alţi aproximativ 8.000 de copaci.

Campionatul Naţional de Drift, organizat de RoDrift sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, va debuta la începutul lunii mai pe circuitul ungar Rabocsring din Mariapocs, acolo unde va fi o etapă comună cu omologii din ţara vecină.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările