Moartea pasiunii: City - Real cu efect de „somnifer“. De când n-a mai fost un scor atât de insipid în semifinalele Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Benzema a jucat doar 45 de minute
Benzema a jucat doar 45 de minute

Echipele din Anglia nu ştiu să se apere, iar cele din Spania sunt renumite pentru jocul lor spectaculos. Pornind de aici, turul primei semifinale din Liga Campionilor ar fi trebuit să fie un meci palpitant. Ce a ieşit i-a decepţionat însă pe cei care şi-au irosit timpul urmărind partida.

Manchester City - Real Madrid a pornit cu stângul, chiar înainte ca arbitrul să fluiere începutul jocului. Cu o oră înainte de start, oaspeţii au decis să nu-l forţeze pe Ronaldo, accidentat. L-au titularizat, în schimb, pe Benzema, în aceeaşi situaţie, însă au fost nevoiţi să-l schimbe şi pe vârful francez după prima repriză.

Fără cei mai buni oameni, Real n-a strălucit, iar Manchester City, aflată la finalul unui sezon dezamăgitor în care aşteaptă sosirea lui Guardiola, pur şi simplu, n-a putut oferi mai mult. A ieşit un 0-0 insipid care amână verdictul pentru returul de la Madrid, la 4 mai.

Din 2009 până acum, s-a întâmplat doar de două ori să avem un 0-0 în semifinalele Ligii Campionilor:

28/04/2009: Barcelona - Chelsea 0-0
22/04/2014: Atletico Madrid - Chlesea 0-0

Astăzi, e programată a doua semifinală a Ligii Campionilor, Atletico Madrid urmând să primească vizita celor de la Bayern Munchen în prima manşă (ora 21.45, Pro TV, Dolce Sport). 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite