MM Stoica, jigniri suburbane la adresa lui CTP: „Scursură greţoasă”. Reacţia gazetarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe contul personal de Facebook, manager-ul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat în termeni duri pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Ofer un tricou macron (firma care produce echipamentul de joc al lui Dinamo - n. red.) puţin purtat celui/celei care-mi găseşte o scursură mai greţoasă decât CTP”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală a reţelei de socializare.

Oficalul de la FCSB nu a detaliat motivul derapajului. 

În ultimele zile, CTP a fost ţinta mai multor atacuri venite în urma unor comentarii ale jurnalistului la adresa Patriahului Daniel şi a credincioşilor, comparaţia celor din urmă cu vitele fiind interpretată drept o jignire. „Pentru a prosti oamenii, şarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică, o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstoreşte: fiindcă a interzis pelerinajul la moaştele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni”, a fost fraza infierată de detractorii lui Cristian Tudor Popescu . 

Cu puţin timp înainte de atacul lui MIhai Stoica, Cristian Tudor Popescu comentase la Digi24 reacţiile negative la adresa sa din partea unor reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe, dar şi a unor persoane din spaţiul public, explicând că nu a vrut să spună că toţi credincioşii sunt nişte vite, ci doar cei care-l ascultă pe Patriarhul Daniel fără să gândească. 

Întrebat despre criticile pe care le-a primit în ultima perioadă, CTP l-a corectat pe moderator, spunând că a primit înjurături, nu critici. „Critica se bazează pe fapte, argumente. N-am cum să răspund jignirilor. Unei înjurături n-ai cum să-i răspunzi. Ea nu are vreun sens raţional cum să o contrazici. Dacă cineva îmi spune «te bag în mă-ta», pot să-l contrazic? Să-i spun că e o operaţie dificilă având în vedere statutul meu actual?”, s-a întrebat gazetarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite