Mititelu: “Săptămâna viitoare, Sandu şi Dragomir vor avea o cumpănă mare de tot. Mai am puţin până vă scap de cei doi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandru (stânga) şi Mititelu, într-o perioadă în care erau prieteni
Sandru (stânga) şi Mititelu, într-o perioadă în care erau prieteni

FRF a publicat astăzi un comunicat, pe site-ul oficial, în care susţine că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a dat dreptate în conflictul cu Universitatea Craiova. Adrian Mititelu e de altă părere. Anunţă că e doar o interpretare părtinitoare a celor de la FRF şi că în scurt timp vom asista la surprize.

"Instanţa va motiva sentinţa săptămîna viitoare. Va spune că este legală, dar nu obligatorie, nu poate interzice accesul la justiţia naţională. Mă mut în munţi dacă nu e asta decizia! Când am citit comunicatul, nu mi-a venit să cred că citesc astfel de aberaţii. Dacă vedeţi comunicatul FRF observaţi că acolo sunt părerile lui Mircea Sandu. Săptămâna viitoare, Sandu şi Dragomir vor avea o cumpănă mare de tot. Mai am puţin până vă scap de cei doi”, a spus Mititelu, la Radio GSP, preluat de GSP.RO.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat o soluţie în favoarea FRF, în dosarul în care Universitatea Craiova a contestat un articol din regulamentul federaţiei, care obligă cluburile să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a anunţat, miercuri, forul de la Casa FotbaluluI, citat de Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite