Mititelu prefaţează duelul aşteptat de 25.000 de fani olteni: „Meciul e între Blue Lions SRL şi Steaua Bucureşti!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mititelu continuă războiul cu echipa CSU Craiova
Mititelu continuă războiul cu echipa CSU Craiova

Patronul lui FCU Craiova, echipă care nu mai există în fotbalul românesc, consideră că meciul CSU Craiova-Steaua e un joc în care pe teren "vor defila nişte stafii".

Craiova are parte de un nou derby cu Steaua, ca în vremurile bune de altădată. Potrivit informaţiilor venite din Bănie, la meciul de joi seara, din Cupa României, sunt aşteptaţi aproape 25.000 de fani craioveni în tribunele legendarului "Ion Oblemenco". Totuşi, nu toată Oltenia este conectată la acest meci. Unii dintre fanii Ştiinţei preferă să stea acasă, printre ei regăsindu-se şi patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu.

"Faceţi o confuzie. Nu joacă nicio Craiova! De fapt, meciul e între Blue Lions SRL şi Steaua Bucureşti. E un meci la care nici nu ştiu dacă o să mă uit la televizor. La câte drame a mai trăit Universitatea Craiova, o mai trăieşte şi p-asta, dar o să trecem şi peste asta. În aplauzele PSD-iştilor din tribune vor apărea şi vor defila pe teren nişte stafii", a spus Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul patron al Ştiinţei consideră că actualii fani ai CraiOlguţei nu se asemănă nici pe departe cu înfocaţii suporterii ai fostei echipe fanion a Olteniei. "Ştiţi cum sunt aceşti jucători care compun această echipă? Exact ca exhibişioniştii ăia care invadează terenul, sărind din tribune şi care aleargă de nebuni pe gazon. Această echipă n-are nicio legătură cu Universitatea, se încearcă prostirea populaţiei cu lucruri ieftine. Fanii Universităţii nu vor fi niciodată lână această echipă, iar atmosfera de pe stadion va fi dezolantă pentru că acum e altfel de public", a conchis Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite