Mititelu: „Dacă evoluăm ca în meciul cu Brăneşti, n-avem nicio şansă cu Timişoara!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, susţine că echipa trebuie să câştige meciul cu FC Timişoara de duminică (ora 22.00), dar pentru asta trebuie să joace ca în primele două etape.

Mititelu crede că Ştiinţa nu are nicio şansă în faţa bănăţenilor dacă va evolua cum a făcut-o cu Victoria Brăneşti.

Nu mai contează că am pierdut pe seama arbitrilor, trebuie neapărat să câştigăm cu Timişoara. Cred că putem să câştigăm, dar asta dacă jucăm cum am făcut-o cu CFR Cluj şi Steaua, pentru că dacă evoluăm ca în meciul cu Brăneşti, n-avem nicio şansă“, a spus Adrian Mititelu pentru Sport Total FM.

Patronul oltean susţine că are emoţii la revenirea pe arena Ion Oblemenco: „Am emoţii pentru revenirea la Craiova, stadionul va fi cu siguranţă plin şi aş vrea ca oamenii să plece fericiţi de la stadion, cu o victorie în faţă Timişoarei

La rândul lui, antrenorul Aurel Ţicleanu cere sprijinul suporterilor cu FC Timişoara.

Pentru etapa viitoare mă aştept să fim sprijiniţi de publicul nostru de pe «Ion Oblemenco». Cred că împinşi de la spate ne vom rezolva toate problemele. Generaţia asta talentată are nevoie de aşa ceva, după rezultatele mai puţin bune din aceste trei etape“, a spus Ţicleanu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite