Mititelu, atac la Dorel Stoica: „S-a autopropus la Steaua!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu-l iartă pe Dorel Stoica pentru faptul că şi-a încălcat înţelegerea făcută cu Clubul din Bănie şi a ales să joace la Steaua.

Mai mult, Mititelu susţine că fundaşul severinean s-ar fi autopropus în Ghencea.

I-am spus lui Dorel că îi dau drumul să plece liber afară, dar să-mi promită că nu va juca niciodată la Steaua, Dinamo sau alt rival al Universităţii. El s-a jurat că se întoarce la Craiova, dar am făcut acel act adiţional, în care el trebuie să plătească 990.000 de euro dacă semnează cu una dintre acele echipe, pentru că simplul lui ataşament declarat nu avea nicio valoare“, a precizat Adrian Mititelu aseară, la gsptv.

Finanţatorul oltean susţine că i-a făcut o ofertă lui Stoica, dar că a întrerupt negocierile în momentul în care a aflat că jucătorul vrea să meargă la Steaua.

În vară i-am făcut o ofertă, i-am spus că îl vreau, l-am rugat şi pe primarul Severinului să discute cu el, să-l convingă. După aceea am vorbit cu Victor Piţurcă şi acesta mi-a spus că Dorel l-a sunat şi s-a autopropus la Steaua. Din momentul acela am întrerupt orice fel de legătură cu Stoica“, a explicat Mititelu, convins că instanţa îi va da dreptate, iar jucătorul va fi nevoit să plătească despăgubirile din contract.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite