Mititelu, amintiri de pe fostul stadion “Central” din Craiova: “Eu, un puşti venit de la ţară, acoperit cu sacul de plastic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul defunctei echipe FC Universitatea Craiova, desfiinţată în 2014, a publicat pe Facebook un text referitor la stadionul “Ion Oblemenco”, fostul “Central”, care va fi demolat pentru a face loc unei arene ultramoderne.

Redăm integral textul lui Mititelu, cu menţiunea că toate greşelile gramaticale îi aparţin. “ADIO BATRANE !... Pe «Ion Oblemenco», fost Central, am pasit pentru prima data in urma cu foarte multi ani. Universitatea Craiova - Fortuna Dusseldorf 3-4, a fost primul meci pe acest legendar stadion. Imi amintesc perfect acea partida disputata pe o vreme ploioasa. Eu, un pusti venit de la tara, acoperit cu sacul de plastic si ghemuit undeva in apropierea stemei. Inca de la prima descindere pe aceasta arena, am simtit o atractie nebuna fata de spectacolul care se desfasura in acel oval binecuvantat de Dumnezeu... Am crescut si am imbatranit odata cu acest stadion... Am trait bucuriile pentru victorii... Am plans de nenumarate ori... Mai tarziu in timp, cand am avut posibilitatea, nu am ramas indiferent fata de acest imobil, ce se degradase si fusese dat uitari de toti cei care aveau obligatia sa-l ingrijeasca... Am cheltuit 2 milioane de euro pentru al pune la punct, cat de cat, dar nu-mi pare rau, chiar ma mandresc cu faptul ca am avut ocazia sa fiu cel mai bun gospodar al acestei arene al carei destin se confunda cu cel al UNIVERSITATII CRAIOVA... In aceste zile ARENA DISPARE FIZIC, INSA IN INIMA NOASTRA VA RAMANE VESNIC... FREAMATUL SI VACARMUL INEGALABIL AL TRIBUNELOR V-A DAINUI PENTRU TOTDEAUNA....”, a notat Mititelu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite