Mitică Dragomir dă verdictul: „Suntem la pământ cu fotbalul. S-ar putea să nu avem nici o echipă în Conference League”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitică Dragomir
Mitică Dragomir

Dumitru Dragomir s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipelor româneşti în cupele europene. Fostul oficial are ceva speranţe la FCSB şi la CFR, se arată deziluzionat de Universitatea Craiova, iar pe Sepsi nu o creditează cu nici o şansă.

Fostul preşedinte al LPF are emoţii şi în privinţa celor de la FCSB, singura echipă din Superligă care s-a impus în a treia competiţie europeană. Dumitru Dragomir n-are aşteptări mari pentru meciurile retur de săptămâna viitoare şi crede că doar FCSB şi CFR Cluj au speranţe să prindă play-off-ul Conference League. După 1-3 cu Djurgarden la Sfântu Gheorghe, Sepsi are cele mai mici şanse să avanseze în competiţia aflată la a doua ediţie.

„S-ar putea să nu meargă nicio echipă în play-off-ul Conference League. Echipa lui Becali are ceva şanse. Şi CFR-ul, normal. Craiova nu, ne-au bătut ăştia care n-au făcut antrenament. La pământ suntem cu fotbalul. Echipa cu care joacă CFR, e o echipă uşoară. Dar asta din Ucraina e puternică”, a spus Dumitru Dragomir la ProSport Special, care a completat: „Hanca, Rivaldinho, ei pot să facă ceva, dar au fost inexistenţi. Prea puţin de la o echipă a Craiovei care poate să facă diferenţa”.

„Sincer, nu mă aşteptam ca Universitatea Craiova să fie dominată aşa. A fost un rezultat bun. Sperăm la calificare, se poate întoarce acest rezultat, dar Craiova trebuie să se trezească la retur. Nu a arătat foarte multe, putea să fie scorul mult mai mare”, a spus şi Ovidiu Herea, la ProSport Special.

Anul trecut, CFR Cluj a fost singura echipă din România ajunsă în grupele Conference League. Trofeul a fost câştigat de AS Roma, după victoria din finala cu Feyenoord, scor 1-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite