Mitea: „Am vândut o casă ca să am bani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitea a jucat doar câteva minute pentru Petrolul
Mitea a jucat doar câteva minute pentru Petrolul

Între 2009 şi 2011, Nicolae Mitea şi-a pus cariera de fotbalist pe „hold”.

Jucătorul de 25 de ani o rupsese cu Dinamo, după care şi-a căutat echipă, dar fără succes. La începutul toameni, a semnat cu Petrolul, unde nu a rezistat decât 2-3 luni, timp în care a fost plătit cu 22.000 de euro, cu tot cu primă de instalare.

Cei doi ani de absenţă de pe teren s-au văzut serios şi în conturile lui Mitea. Norocul lui Nicky a fost că investise sume destul de bune în diferite proprietăţi. „Banii de la Ajax s-au cam terminat. Recunosc că am vândut o casă ca să am bani, cine îmi dădea mie bani când eu nu aveam echipă? De unde plăteam eu vacanţele? Am investit şi eu în proprietăţi. Oricum, eu la Petrolul nu m-am dus pentru bani. Aveam un salariu de 4.000 de euro pe lună, care se ducea pe diferite datorii, pe contracte la asigurări, cheltuieli cu casa şi altele. Din această iarnă, sper să-mi găsesc altă echipă", a afirmat Mitea. Casa pe care a vândut-o fotbalistul valora aproximativ 100.000 de euro.

E în proces cu Petrolul

Jucătorul se află în proces cu clubul Petrolul, cu care vrea să rezilieze contractul. „Domnul Răchită a spus că doreşte să încheiem conturile, dar văd că el n-are timp să se întâlnească cu mine. La Ploieşti, mi-am plătiti singur analizele şi radiografiile", a mai spus Mitea. 

“Banii de la Ajax s-au terminat. Cu ce câştigam la Petrolul abia îmi acopeream şi eu cheltuielile. Sper să-mi găsesc o echipă din iarnă."
Nicolae Mitea
atacant

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite