Mister KO canadian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Disputa cu Glen Johnson este ultima pe care Lucian Bute o susţine doar ca român, în decembrie el urmând a deveni şi cetăţean al Canadei. Mâine-dimineaţă, în jurul orei 4.00, Lucian Bute va urca din nou în ring pentru a-şi pune în joc centura de campion mondial la categoria super-mijlocie, versiunea IBF.

Este a noua oară când cel poreclit Mister KO îşi apără titlul şi a doua oară când o face la Quebec, acolo unde a mai boxat în 2009. Lucian se află de la începutul săptămânii în oraşul situat la 250 de kilometri de Montreal, iar ieri, între antrenamente, a primit vizita tatălui său, venit special din România, împreună cu câţiva prieteni de-ai pugilistului, pentru a-i face galerie campionului român. „Nu-mi fac probleme în privinţa publicului. Canadienii sunt cu mine şi mă consideră de mult unul de-al lor", a spus Bute pentru „Adevărul". Foarte curând, el chiar va deveni unul de-al lor şi în acte.

După opt ani petrecuţi la Montreal, acolo unde locuieşte de fapt, Lucian Bute va primi cetăţenia canadiană. Dosarul i-a fost aprobat, iar el va depune jurământul la începutul lunii decembrie. „Nu renunţ la cetăţenia română, dar e bine să o am şi pe cea canadiană", a precizat cel supranumit Mister KO.

Interesul în jurul partidei este imens, sala urmând a primi peste 15.000 de spectatori pentru gala al cărei meci principal va fi disputa Bute- Johnson.



The Money Channel transmite partida

Pe ultima sută de metri s-a reuşit ca partida să fie vizionată şi în România, drepturile de transmisie fiind cumpărate de „The Money Channel", un canal axat pe domeniul financiar, care are foarte puţine legături cu sportul. Reprezentanţii televiziunii, ce se poate urmări atât pe RCS&RDS cât şi pe UPC, sunt foarte mândri că vor transmite meciul lui Bute.

„Este o mare realizare pentru noi că vom putea oferi telespectatorilor un asemenea eveniment sportiv", a declarat Andreea Negru, redactor-şef  „The Money Channel".

ADVIMA20111104_0779



Preluarea meciului de acest post a fost înlesnită de Emanoil Savin, primarul Buşteniului şi membru important al PDL, care îi va fi naş de cununie lui Bute. Acesta a mai intervenit şi în alte rânduri ca meciurile lui Bute, pentru care gruparea Interbox cere în jur de 100.000 de euro, să fie transmise în România.

The Money Channel transmite partida
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite