Mister desluşit: De la ce a pornit bătaia care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea. Agresorii au fost identificaţi

Mister desluşit: De la ce a pornit bătaia care a umplut-o de sânge pe prietena lui Manea. Agresorii au fost identificaţi

UEFA şi-a declanşat propria anchetă, după incidentul grav petrecut la finalul meciului Franţa U-21 – România U-21, la Cesena.

Cristi Manea continuă să păstreze tăcerea, după ce prietena lui, Alina, a fost victima unui act huliganic la finalul meciului care a trimis România U-21 în semifinalele Campionatului European.
 
Fundaşul dreapta al naţionalei de tineret a refuzat să vorbească în faţa presei pentru a explica ce s-a întâmplat la Cesena. Totuşi, Digi Sport a relatat, astăzi, versiunea pe care o prezintă ca fiind cea reală a evenimentelor.
 
Ce s-a întâmplat de fapt?
 
Sursa citată a notat că, în momentul în care Manea s-a dus să-i dea tricoul de joc Alinei, o altă fată l-a luat în braţe şi i-a cerut să facă o poza împreună. 
 
Când a ajuns şi ea lângă iubitul său, Alina a împins-o pe fata respectivă, în ajutorul căreia au sărit alţi doi fani care au îmbrâncit-o pe Alina. Între ei s-a băgat şi fratele Alinei, iar în altercaţie, fata care încerca să facă o fotografie cu Manea a lovit-o cu piciorul în faţă pe prietena jucătorului!
 
UEFA şi-a început propria anchetă după acest episod şi, potrivit Digi Sport, agresorii au fost identificaţi. Vorbim de fata care a lovit-o pe Alina, dar şi de doi bărbaţi. Cu siguranţă, cei trei vor fi interzişi pe stadioane pentru o perioadă destul de lungă.
 
CITEŞTE ŞI:

 
  
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: